четвер, 08 вересня 2011 18:19

Маша Собко після "Нової хвилі" підняла свій гонорар

Маша Собко після "Нової хвилі" підняла свій гонорар

Після того, як українська співачка Маша Собко зайняла друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля-2011", її стали запрошувати на концерти до Росії. Співачка підняла свій гонорар всього у півраза. Так година її виступу коштує $2-3 тис.

"В Україні нас і так запрошували на концерти, а тепер запрошують і до Литви, і в Росію. Співали і в депутатів, і в бізнесменів. По різному. Також тепер запрошують зніматися в різних телевізійних передачах. Недавно були на "Екстрасенсах". А в жовтні разом з Андрюшою будемо брати участь в російській "Хвилина слави". І готуємось до зйомок нового кліпу. Так що тепер мій робочий графік розписаний зранку до вечора", - зазначає співачка.

На "Новій хвилі" дівчина почала зустрічатися із російським співаком Андрієм Grizz-Lee. Це син російської співачки і композитора Любаші.

"Коли учасники фіналу фотографувались біля банера, він кричав на весь зал: "Дайте мені сфотографуватися з учасницею від України". Підійшов до мене і посміхнувся. Я так собі подумала: "Нічого собі напор! Нахаба який". Чесно кажучи я тоді не знала, хто він і чий син, що він пише пісні для Білана... Просто сказала: "Мене звуть Маша". Так і познайомились. Потім зрозуміла, що Андрій близька по духу мені людина. Два дні ми приховували свої почуття. Нас просили, щоб ми не показувалися, бо всі скажуть, що таким чином роблю собі піар. Але на третій день нас прорвало", - зізнається співачка.

Андрій Grizz-Lee боїться літати і їздить поїздами. Востаннє приїжджав до Маші на минулих вихідних.

"Я ледве випросила собі вихідні на два дні. Але все одно треба було йти на інтерв'ю на одну передачу. А так більше спілкуємось з ним по Скайпу. Та, якщо чесно, хочеться, щоб це особисте всі залишили в спокої", - підкреслює Собко.

На "Новій хвилі" Собко приписали роман із екс-міністром транспорту Миколою Рудьковським.

"Ой, мене це страшенно ображає. Він лише меценат нашого проекту", - каже Маша.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко після "Нової хвилі" підняла свій гонорар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути