вівторок, 29 липня 2014 15:45

Марія Яремчук ставить автографи солдатам на бронежилетах
5

Фото: Соціальні мережі

Співачка Марія Яремчук з іншими зірками естради вчора виступила у військовій частині Маріуполя. Солдати охоче цілують її і просять ставити автографи на бронежилетах. Дарують польові квіти.

На своїй сторінці в "Instagram" Марія Яремчук виклала знімки з виступу. Одягнена у жовту спідницю та футболку із зображенням тризуба і написом "Підтримаємо своїх".

"З Богом. Ми єдина Україна. За нами правда. Наші хлопці — герої. Наша Країна в надійних руках" - пише коротко співачка у своєму мікроблозі.

Українських виконавців, які вирушили на Схід з концертами аби підтримати бойовий дух солдатів, називають достойними артистами країни.

"Відчуваю, що хлопці у військовій частині Маріуполя через себе противника не пропустять. Єдине, що вони потребують, це щоб їх не кинули. Ці люди надзвичайно відважні. Я розписала їм сердечками всі бронежилети" — сказала Руслана Лижичко.

Нагадаємо, тур "Підтримаємо своїх" почався у червні. Концерти проходять у військових частинах. Раніше виступали у Десні, Гончарівське, Ізюмі Харківщини, для одеських моряків і Нацгвардії. Минулих вихідних виступили у Херсоні та Миколаєві. Сьогодні та завтра виступатимуть у Дніпропетровську.

Перед військовими виступають Анастасія Приходько, Руслана, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, Злата Огневіч.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук ставить автографи солдатам на бронежилетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути