понеділок, 26 січня 2015 13:47

Марія Яремчук оголила гаряче тіло для чоловічого журналу
5

Фото: Maxim

Учасниця конкурсу "Євробачення-2014" Марія Яремчук вперше роздягнулася для чоловічого журналу. Відверті фото співачки з'явилися на сторінках видання Maxim. На знімках дівчина позує перед телекамерами у одних лише трусиках та туфлях різного кольору на високих підборах. Фіналістка шоу "Голос країни" приміряла образ гламурної дівчинки: бантики у волоссі, рожеві валізи, червоний мотоцикл, мережана білизна і полуничка у руках. На одній із світлин Марія повністю оголила сідниці.

Зірка української естради зізналася, що зовсім не боялася роздягтися на публіку.

"Я переживаю тільки перед виходом на сцену, все інше - легко. Це і стосується фотосесії для Maxim у стилі Pin-Up : якби я була невпевнена у своєму тілі, то гарної картинки точно не вийшло б", - зазначила Марія.

Яремчук розповіла журналістам глянця, що зараз її серце вільне.

"Постійно бойфренда немає, але точно є захоплення, яке допомагає творити і надихає. Можу сказати точно, якщо хлопець показує себе на першому побаченні козлом, то я просто розвертаюся і йду. Ніяких зайвих церемоній", - наголосила вона.

У свою чергу журналісти Maxim зауважили, що гарні вокальні дані - не єдине, чим може похвалитися співачка.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук оголила гаряче тіло для чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути