пʼятниця, 15 січня 2016 11:45

Майкл Кейн розкрив секрет свого 43-річного шлюбу

 

Актор Майкл Кейн розповіла, у чому секрет його шлюбу, в якому він живе зі своєю дружиною Шакірою вже 43 роки.

"Я одружений вже 43 роки Наш шлюб чудесний, -.Каже актор на The Jonathan Ross Show,- секрет гарного шлюбу в двох ванних. Ти ніколи не хочеш ділитися ванною кімнатою з жінкою і мати маленький куточок для гоління. Я старше її і мені потрібно більше вільного місця".

Актор також розповіла про старіння.

"Мені 82 і п'ять років тому було 36. Що сталося? Ти не змінився в дзеркалі. Я дивлюся на того ж хлопця, якому 38 і раптом ти бачиш фотографію і кажеш:" Хто цей старий чоловік на ній. "А дружина каже мені: "Це ти". Мене запитали, що я думаю про старіння, але мені здається, що альтернатива прекрасна.

У мене двоє онуків 6-7 років. Я їм постійно дарую подарунки, дуже обережний з ними. Я завжди кажу їм, що не можу дозволити покупки за 60 фунтів стерленгов, потрібно знайти щось за 30", - говорить Майкл Кейн.

Актор не їсть цукор і сіль, а свого часу кинув курити. Кейн розповіла, як курив марихуану в молодості.

"Я курив марихуану і сміявся 5 годин. У мене майже була грижа. Я був на вечірці і була 1 ночі. Я спробував доїхати від Мейфеір до Ноттінг-Хілл Гейт, де жив, я стояв на розі вулиці зі сміхом намагався зловити кеб. Потім я пішов додому і подумав: "я ніколи більше не буду курити" і я стримав своє слово".

Зараз ви читаєте новину «Майкл Кейн розкрив секрет свого 43-річного шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути