субота, 12 січня 2013 05:42

Майк Тайсон зіграє вбивцю-стратника у серіалі

Майк Тайсон зіграє вбивцю-стратника у серіалі
Майк Тайсон ФОТО: profc.com.ua

Майк Тайсон зіграє в серіалі "Закон і порядок. Спеціальний корпус". Як передає портал Deadline, колишній боксер виконає роль вбивці, який знаходиться у в'язниці в очікуванні страти.

Героя, якого зіграє Тайсон, будуть кликати Реггі Родес. За даними Deadline, те, що в результаті він став вбивцею, може бути викликано жахливими подіями, які Родес пережив у дитинстві. Передбачається, що його справа "спливе" в ході чергового Спеціального розслідування корпусу і зацікавить головну героїню серіалу - детектива Олівію Бренсон.

Deadline повідомляє, що в цій серії також знімуться Андтре Брогер (він з'являється в серіалі роль адвоката Байарда Елліса), а також Ед Аснер. Кого зіграє Аснер, поки неясно - портал пише, що його герой просто буде якось пов'язаний з розслідуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майк Тайсон довів, що він - чоловічої статі

Термін виходу епізоду з Тайсоном поки не називається. Серіал "Закон і порядок. Спеціальний корпус" існує з 1999 року. Головну роль у ньому грає Маришка Харгітей.

Раніше Майк Тайсон вже знімався в кіно, але грав переважно самого себе. Боксер з'являвся в таких картинах, як "парубоцька Вечірка у Вегасі" і "Мальчишник 2: З Вегаса в Бангкок". У 2013 році повинні вийти ще дві стрічки з його участю: третя частина "Похмілля" і "Дуже страшне кіно 5".

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон зіграє вбивцю-стратника у серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути