середа, 26 серпня 2015 16:02

Лоліта розповіла, як через західні порошки носила сірі труси

Автор: lolita.su
 

Співачка Лоліта Мілявська заявила, що їй геть не шкода, що з Росії вирішили вилучити чистячі та миючі засоби іноземних компанії.

Артистка не бачить нічого поганого, що ці товари зникнуть з полиць магазинів. Про це Лоліта повідомила в коментарі "Рент.тв".

"На жаль, нічого поганого у вилученні продукції не бачу. Ну, вилучили і хрін з ним! Менше лайна на прилавках!" - зауважила Мілявська.

Щоправда, як виявилося, сама співачка користується аж ніяк не миючими засобами російського виробництва, а привозить усе найнеобхідніше з Болгарії:

"А у нас, що були західні засоби? На продукції, яку я купувала, все написано російською мовою - вказано завод, виробник. Я перестала користуватися цими засобами, тому що періодично проживаю в Болгарії. У мене там квартира. Звідти я у великій спортивній сумці везу порошки, миючі засоби. Нарешті моя білизна з сірої перетворилася на білу".

"З імпортними порошками, які я купувала тут, такого ефекту не було... Якщо вилучили таку продукцію, яку розбавляли крейдою, милом або ще чимось, то мені зовсім не шкода", - додала Мілявська.

Нагадаємо, раніше Лоліта раділа забороні іноземних продуктів харчування й божилася, що залюбки все життя їстиме лише російські продукти. Нещодавно стало відомо про те що росіяни тепер змушені обходитися без імпортної побутової хімії.

Більшість опитаних жителів Москви досить спокійно поставилися до наказу Росспоживнагляду вилучити з магазинів і заборонити продаж імпортних побутових миючих засобів.

Деякі з опитаних вже зробили "стратегічний" запас таких засобів, а деякі - збираються купити миючу хімію взапас найближчим часом.

Втім, багато хто готовий замінювати заборонений імпорт російськими аналогами або будуть використовувати більш примітивні засоби для чищення. До прикладу, господарське мило або соду.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта розповіла, як через західні порошки носила сірі труси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути