вівторок, 25 жовтня 2016 16:17

Ліндсі Лохан заборгувала за квартиру

Ліндсі Лохан заборгувала за квартиру
PlayGround.ru

Актриса Ліндсі Лохан може виявитися банкрутом.

Західні ЗМІ повідомляють, що актриса не виплатила за орендовану квартиру в престижному районі британської столиці близько 87 тисяч євро. Адвокати господаря квартири в престижному районі Найтсбрідж направили актрисі папери з вимогою виплатити 87 тисяч євро і пообіцяли звернутися до суду з проханням оголосити її банкрутом 8 листопада, якщо до цього часу борг за півроку не буде виплачений. У документах йдеться, що оренда квартири оформлялася на ім'я Ліндсі Лохан.

Тарабасов же в свою чергу вніс плату за три місяці проживання. Передбачалося, що Лохан зробить так само. Але від своєї обіцянки вона відмовилася. До речі, розрив з Лохан з боку Тарабасова має зовсім інший вигляд. Єгор запевняє, що актриса його обікрала, забравши речі на суму 29 тисяч доларів. Сюди входять годинник Rolex і дизайнерський одяг, золотий хрестик, який Єгор отримав від загиблого хресного батька і інше.

Читайте також: Ліндсі Лохан з російським нареченим відпочила на Маврикії

Актриса Ліндсі Лохан порвала стосунки з сином російського олігарха Єгором Тарабасовим. Зізналася, що від цього роману не отримала нічого крім розчарування і втрати віри в чоловіків. Лохан запевняла, що вона платила за їх з Єгором розкішне життя і навіть обручку , яку він їй нібито подарував на честь заручин, актриса купила сама на свої кошти. Вочевидь, під час роману з Тарабасовим Ліндсі сильно витратилася і тепер є ймовірність того, що вона і зовсім може виявитися банкрутом.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан заборгувала за квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути