пʼятниця, 06 березня 2015 13:16

Особистий тренер Камерон Діас не вірить у її вагітність

Автор: Reuters
 

Особистий тренер Камерон Діаз Тедд Басс не вірить у її вагітність, про це він розповів ресурсу DailyMail. Тренер впевнений, що 42-річна акторка не змінювали свій режим тренувань, а це говорить про те, що вона навряд-чи чекає на дитину.

"Вона не зменшувала навантаження, - говорить тренер про акторку, яка займається у нього три рази на тиждень і має одне з найсексуальніших тіл у Голлівуді.

"Вона послідовна, намагається залишатися підтягнутою та здоровою, - говорить тренер, - якщо ти робиш те що любиш, то тобі просто. Головне у житті бути послідовним. Якщо ти дотримуєшся одного режиму, то тобі не важко досягати результату, а не робити зусилля кожні три місяці".

Тедді Басс також тренував таких зірок, як Дженніфер Лопес та Люсі Лью, він має свою програму, що допомагає покращити жінкам форму сідниць: Rock Bottom Body .

"Про сідниці я знаю багато тому що я тренував чимало представниць чарівної статі. Я жінкам раджу тренуватися у позиціях, які схожі на ті, що в танцях, тому що вони спрямовані на створення гарної форм сідниць під різними кутами, - говорить тренер, - часто мені кажуть жінки: " о, я хочу прийти на червону доріжку у цій сукні, але поглянь на моїй руки чи сідниці, я не зможу влізти в цю вузьку сукню", тому я намагаюсь дати людям те чого вони хочуть". Жінки працюють над всім тілом, але над деякими його частинами більше, тому що на червоних доріжках на них більш за все дивляться"

Нагадаємо, Камерон Діас вийшла за музиканта Бенджі Меддена у січні і за чутками чекає від нього близнюків.

Камерон Діаз сама не раз заявляла, що не змушує себе тренуватися .

"Я не сприймаю тренування, як домашню роботу, а скоріше як те, що я маю робити за бажанням. Я вдячна, що можу розпоряджатися власним тілом", - говорить акторка.

Зараз ви читаєте новину «Особистий тренер Камерон Діас не вірить у її вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути