понеділок, 14 квітня 2014 13:35

Кузьма готовий не вагаючись захищати Україну

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Днями Кузьма дав концерт на честь 25 річчя гурту "Скрябін" та представив свою другу книжку. Музикант розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що готовий йти захищати свою батьківщину якщо це знадобиться.

"Будь-який нормальний здоровий чоловік, навіть не має виникати дилеми в голові, має бути чітка ідея - якщо на твою землю претендують, вони претендують і на твій дім, а твоя країна: то твій дім, інакшого відношення навіть не може бути. І додав, - Я військовий лікар, тому апріорі я в списку, тому один дзвінок і я в строю", - сказав Кузма.

Зірка шкодує через ситуацію, яка склалася навколо Криму.

"Дуже шкода, що це таким чином відбулось, що це агресія, і нас просто нагнули. Українців фактично нагнули і сказали: ми забираємо флот, ми зневажаємо ваших військових, ми можемо вас ізолювати і такі моменти безсилості вони були дуже болісні для мне. Ці кримчани, які живуть не в Криму, які не розділяють погляди загального Криму - вони стали для того Криму ворогами, сім'ї розділилися. Мені шкода, що це сталося з позиції сили: хотіли в Росію: треба було щоб це якимись цивілізованими методами сталося, а не з під каблука", - говорить лідер гурту "Скрябін".

Зараз ви читаєте новину «Кузьма готовий не вагаючись захищати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути