четвер, 16 квітня 2015 11:34

Ксенія Собчак засвітила пружні сідниці у купальнику

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Ксенія Собчак не втомлюється радувати шанувальників різноманітними знімками, нещодавно в черговий раз зірка похвалилася стрункою фігурою в купальнику.

"Ну і ще одна в стилі "я ще огого" або getting ready for a hot season !!!", - підписала фото Ксенія Собчак. На знімку, яким вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі, зірка позує спиною в купальнику, демонструючи пружні сідниці.

Нагадаємо, вчора журналістка і телеведуча поділилася фотографіями на яких світить тілом в бікіні.

"На цій фотці я як би кричу "йес, я зробила це! "І можу їхати зі спокійною душею! Якщо зберетеся сюди не бійтеся брати найсувору програму дієти і обов'язково запишіться на функціональні тренінги До дівчини Емми-вона зробить з вас людину !! !! ", - підписала фото Собчак.

Так само зірка розповіла, що їй було дуже складно розстатися з вагою.

Читайте також: Ксенія Собчак похизувалась схудлою фігурою у бікіні

"Схуднути коли реального зайвої ваги немає-дуже важко. За тиждень харчування " аки пташка "вигнали тільки 2кг. І це незважаючи на щоденні тренування, походи в гори і йогу. Організм за кожен грам бореться насмерть. Ну хоча б тут смачно і дуже красиво -худнути в "лікарні" типо цієї це зовсім суїцидально, а тут- "дикий люкс" як каже мій коханий", - написала Ксенія.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак засвітила пружні сідниці у купальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути