понеділок, 14 листопада 2011 11:31

Крістіна Орбакайте знову зробить Пугачову бабусею
7

Фото: Фото: Life News

Крістіна Орбакайте вагітна. Незважаючи на те що артистка всіляко приховує свій цікавий стан, оточення співачки помітило її кругленький животик.

Останнім часом Крістіна Орбакайте з'являється на світських заходах у незвичних образах: одяг приглушених тонів вільно струмує по фігурі співачки. Багато колег по цеху буквально не впізнавали Крістіну: куди поділися облягаючі костюми, що підкреслюють стрункість артистки. Але тепер, схоже, таємне стало явним - Крістіна вагітна.

Нещодавно Орбакайте з'явилася на записи спільної пісні з групою "Дискотека "Аварія" "Прогноз погоди" у вільному сірому светрі. Але навіть він не зміг приховати її помітних округлих форм.

На знімальному майданчику так прокоментували цікавий стан Крістіни: "Думаємо, що вона комфортно почувається. Принаймні, жодних змін в поведінці Крістіни ми не помітили".

Ще навесні цього року Крістіна Орбакайте говорила, що не проти стати мамою втретє. Вочевидь, бажання дочки Алли Пугачової збулося і Примадонна знову стане бабусею. Між тим зоряне сімейство не коментує радісну новину.

Нагадаємо, у Крістіни Орбакайте є два сина. Перший, 20-річний Микита, від її шлюбу зі співаком Володимиром Пресняковим. Другий, 13-річний Дені, - від бізнесмена Руслана Байсарова. Зараз Крістіна Орбакайте заміжня за американським бізнесменом Михайлом Земцовим. Він молодший за дружину майже на сім років. Пара офіційно оформила стосунки в 2005 році в Маямі. Спільних дітей у них поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте знову зробить Пугачову бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути