вівторок, 27 березня 2012 16:09

Козловський носить вдома дизайнерський одяг

Козловський носить вдома дизайнерський одяг
У співака часто рвуться штани Фото: segodnya.ua

Співак Віталій Козловський часто рве штани, а вдома ходить у дизайнерських речах. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Минулого року порвав штани прямо на сцені. Так віддавався публіці, вже наприкінці і співав, і танцював одночасно. Такий був кураж. І в мене рвуться штани. "Піііі" про себе. Воно то й смішно, але, думаю, треба якось так зробити, щоб ніхто нічого не помітив. А штани повністю розійшлися по швам. Прикривав себе балетом, сиділи переді мною, доспівував останню пісню таким чином. Невимушено зробили собі "зеленку". Коли у артистів закінчуються тури, вони роблять собі якісь приколи, самі з них ржуть на сцені, але публіка не доганяє, що відбувається. У нас випадково так сталося. Білизна була такого ж кольору як і штани, то дійсно ніхто нічого не помітив", - розповів співак і пригадав ще один казус, який стався з ним у Донецьку.

"Мав там велику прес-конференцію, автограф-сесію, концерт. Після цього їхали у центр міста, саунд-чек на сцені. Мене тут всі зустрічають, фото, все дуже красиво. Виходжу з машини, підходить до мене моя адміністраторша, обіймає мене ззаду: стоп. Що сталося — я не розумію нічого. "Є ще одні штани? Твої білі труси побачили всі". Чи ноги якось дуже розкинув, коли з машини виходив, не знаю. Штани ну дуже смішно порвалися — на попі буквою "г", просто як латка відпала", - зазначив Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На концерті Аліни Гросу автографи брали у Козловського

Співак віддає перевагу одягу від українського дизайнера Анни Бублік.

"Взагалі дуже люблю Аню. І для сцени у неї наряди шию, і для повсякденного життя. Взагалі, дожився — по хаті у дизайнерських речах ходжу. Якби мені декілька років тому сказали таке, не повірив би. А зараз гості приходять до мене й кажуть: "Ти так гарно ходиш вдома, чому на сцену так не вдягаєшся?".

Зараз ви читаєте новину «Козловський носить вдома дизайнерський одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути