понеділок, 06 липня 2015 11:15

Королівське мереживо та старовинна церква: подробиці хрестин принцеси Шарлотти
36

Фото: Reuters

У Великобританії пройшла церемонія хрещення маленької принцеси Шарлотти - молодшої дочки принца Вільяма і герцогині Кетрін.

У малятка п'ятеро хресних, це близькі друзі Вільяма Том ван Страубензее і Джеймс Мейд, давня подруга Кейт Софі Картер, а також двоє членів сім'ї - кузина принца Лора Фелллоус і кузен герцогині Адам Міддлтон.

Церемонія пройшла в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі, графство Норфолк. У цій церкві хрестили багатьох представників королівської сім'ї, в тому числі принцесу Діану в 1961 році і принцесу Євгену в 1990.

Там же за традицією проходить Різдвяна служба, куди щороку прибуває короновану сімейство.

Гостями церемонії, яку за традицією проводить архієпископ Кентерберійський, стали королева Єлизавета II і принц Філіп, принц Чарльз і герцогиня Камілла, старший брат Шарлотти принц Георг, а також батьки герцогині Кетрін Керол і Майкл Міддлтон.

Після церемонії знаменитий фотограф Маріо Тестіно зробить офіційні знімки Шарлотти та інших членів королівської сім'ї.

На малятку біла сукня з сатину і мережива - копія того, в якій хрестили в 1841 році старшу дочку королеви Вікторії. У такому ж обряд хрещення проходять всі новонароджені члени сім'ї - і хлопчики, і дівчатка.

Під час обряду використовувалася вода з річки Йордан і чаша у вигляді лілії, що належала колись королеві Вікторії і принца Альберта.

Зараз ви читаєте новину «Королівське мереживо та старовинна церква: подробиці хрестин принцеси Шарлотти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути