четвер, 13 вересня 2012 18:06

Колишня Нестора Шуфрича планує народити ще раз

Колишня Нестора Шуфрича планує народити ще раз
Наталя Ворона не проти повернутись до колишнього чоловіка Фото: delfi.ua

"Міс Ужгород - 91" та екс-дружина політика Нестора Шуфрича Наталія Ворона поділилась власними секретами гарного вигляду. Колишня модель після розлучення з Шуфричем зустрічалася з футболістом Кахою Каладзе та репером Ларсоном. Та все ж Наталка зізнається, що має в житті дві найбільші любові — Нестора Шуфрича-старшого та Нестора Шуфрича-молодшого. Нині красуня добродійниця і точно знає, як незважаючи на стреси бути вродливою, повідомляє ТСН.

"В мені не було якогось відчуженого стану коли-небудь. Моє велике щастя, що я не страждаю негативізмом. Буває буря емоцій, бувають зриви", - розповіла жінка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Долати емоції вона вчилася довго і тяжко.

"Найнеприємніше і найбільш, напевно, важке і для мене, і для будь-якої жінки - це фізичний або моральний пресинг", - підкреслила вона.

Хто саме її пресингував Наталя не зізнається. Каже, що образ довго не тримає і про погане не згадує. Про колишнього чоловіка Нестора Шуфрича говорить з особливою теплотою і ніжністю.

"Я б перестала саму себе поважати, якби я сказала дуже погано про людину, яку я любила. Я теж не вірю в те, що любов закінчується в один день. Він дуже багато чого мене навчив, дуже багато мені дав і на дуже багато чого відкрив мені очі", - зазначила Ворона.

Жінка впевнена, що і Шуфрич згадує про неї незлим словом.

"Нічого поганого на мою адресу він сказати не може, бо цього поганого немає і бути не могло. Люди, одного разу маючи стосунки і не просто стосунки, а сім'ю, любов, заради сина і дітей вони не можуть бути ворогами", - підкреслила Наталія.

Сьогодні вони друзі і часто бачаться. На запитання, чи не хотіла б вона ще раз увійти в одну й ту саму річку, відповідає філософськи: "Why not? Річка велика, широка, десь мілководдя, десь глибоко".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Колишня Нестора Шуфрича показала весільні фото

Другу найбільшу любов Наталії теж звуть Нестором Шуфричем. Ворона пишається і сином, і собою як мамою.

"Найбільше досягнення моє людське - це те, що я можу впевнено сказати, що я мама", - поділилася вона.

Чому розлучившись із чоловіком 14 років тому Наталя так і не знайшла йому заміни, вона сама не зізнається. Але запевняє, що все ще попереду: і новий шлюб, і нові діти.

"Я ще готова до того, щоб бути мамою, я вважаю, що такий момент обов'язково буде", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Нестора Шуфрича планує народити ще раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути