субота, 28 листопада 2015 02:39

"Коли Злата Огнєвіч склала повноваження, я сказала респект" - Руслана

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Руслана підтримує рішення співачки Злати Огнєвіч піти з політики, про це переможниця Євробачення розповіла у передачі "Світське життя " на телеканалі 1+1.

"Фактично всі музиканти, які потрапили у парламент пройшли ту саму долю, крім Таїсії Повалій, її доля нам не відома у якості парламентаря. А Злата, коли я почула, що вона склала повноваження, перше, що я сказала, це респект. Не найкращу компанію вона собі обрала, я вважаю", - говорить співачка.

"Місце Злати на сцені, вона фантастична співачка і я чесно рада, що вона повернулася в музику, і я можу її тільки привітати", - каже Руслана.

Зірка розчарована тією владою, яка сьогодні керує Україною.

"Ті люди, які прийшли сьогодні у владу: я не думала, що вони слабі, проте мене більш за все вразило суспільство, це той позитив, який мене тримає, всі громадські ініціативи перевершили мої сподівання і сподівання у світі", - говорить Руслана.

Співачка зазначила, що переможцем Євробачення має всі шанси бути Тоня Матвієнко, підопічна Руслани з першого сезону "Голос країни".

"Її голос дійсно екзотика, її манера передає іншу Україну, не ту, що представляла я, якщо вона поїде і зробить те про що ми говорили, то я вірю, що Україна може перемогти у конкурсі", - каже зірка.

Нагадаємо, співачка Анастасія Приходько заявила, що хоче спробувати знову взяти участь у Євробаченні від України.

"Це буде не те як, я їздила від Росії, мені дали пісню і сказали: "ти будеш співати". Для артиста важливо відчути пісню, не в простирадлі співати за двісті доларів, а стільки вона тоді коштувала, а в костюмі в, якому мені буде комфортно, в якому розкривається душа, з правильним макіяжем, без старіння. Хочеться послухати людей, як вони хочуть, щоб Україну представляли", - говорить зірка, і ділиться, що непроти опитування.

Зараз ви читаєте новину «"Коли Злата Огнєвіч склала повноваження, я сказала респект" - Руслана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути