субота, 23 травня 2015 15:47

"Коли від мене відвернулись всі, Кузьма підтримав мене" - Могилевська

Автор: joinfo.ua
 

Наталя Могилевська переконана, що у них з Кузьмою "Скрябіним" була справжня дружба, адже, коли від неї всі відвернулись, саме він підтримав її, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Кузьма добре до мне ставився, хоча переглядаючи сьогодні "Шанс" я розумію, що була молодою і нахабною стервою. Не знаю, як він терпів. Він був старший і мудріший, тому що людина з його темпераментом і мозком міг чогось по-міцніше сказати, ми по-справжньому багато сварилися, гаряче сперечалися. Ми дружили по-справжньому, були один у одного дома. У мене було багато моментів, один з яких я дуже пам'ятаю, коли від мене відвернулись всі, телефон замовк, не дзвонили всі, тому що мені було дзвонити небезпечно, Кузьма подзвонив. Я на все життя це запам'ятала, він підтримав мене у складну хвилину. Він з тих людей, які подзвонять , підтримають, буде поряд", - говорить Могилевська.

Читайте також: Коли помирає музикант, то народжується легенда: у Києві відбувся концерт пам'яті Кузьми "Скрябіна"

Читайте також: Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми "Скрябіна"

Наталя Могилевська розповіла, як вперше відреагувала на страшну звістку.

"У мене був шок, тому що у кожної людини свої реакції на стрес, я в шоці знаходжусь якийсь час, у тиші, самоті, мені потрібен час, щоб зрозуміти, що це реальність і я не скоро усвідомлюю, все як у вісні", - говорить співачка.

На концерті у Палаці Спорту на честь "Скрябіна", Наталя Могилевська співала пісню "Старі фотографії", на це у неї були свої причини.

Читайте також: Він був з тих людей, яких 3 хвилини знаєш і вже друзі - зірки про першу зустріч з Кузьмою

"Я з піснею "Старі фотографії" прощаюся з Кузьмою другий раз. Останній випуск програми "Шанс", ця пісня тільки вийшла і я вирішила Кузьмі зробити гімн, віддячити, переробила слова українською. "10 років ми з тобою... прости мене за все", заспівала йому цю пісню. Це був сюрприз для нього, вийшов плакав, обіймався, тому для нього це був сюрприз і це було символічно сьогодні заспівати її", - говорить Наталя Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «"Коли від мене відвернулись всі, Кузьма підтримав мене" - Могилевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути