понеділок, 08 лютого 2016 15:26

Кліп Бадоєва та Ані Лорак набирає обертів в Інтернеті

Автор: Прес-служба
 

Кліп Ані Лорак, який зняв Алан Бадоєв активно набирає популярність в мережі

Відеороботу на пісню Ані Лорак "Удержи мое сердце" за три дні подивилися понад півмільйона користувачів

Лише через кілька днів з моменту прем'єри відеороботи "Удержи мое сердце" шанувальники Ані Лорак гідно оцінили її спільну роботу з Аланом Бадоєвим і Максом Барських. Про це говорять цифри переглядів відео на офіційному YouTube каналі артистки і захоплені відгуки користувачів соц.мережі:

"Приголомшлива робота! Дуже душевно і шкода, що життя так жорстоко поводиться з нами. Любов - це коли готовий віддати себе і натомість нічого не просити. Це почуття нас самих же і руйнує, але при цьому робить на сильніше. Саме ця сила і є ми справжні".

"Чи зачіпає за душу, просто перевертає все всередині. Наверталися сльози від історії героїні, переживаєш все з нею. Показана неймовірна сила жінки і то як розбити серце на осколки. Вийшов маленький фільм про кохання. Кожна сцена змушує подумати. Я в величезному захваті".

"Мені дуже приємно, що наша історія припала вам до душі!", - подякував Алан Бадоєв глядачам.

Відзначимо, що нарівні з шанувальниками, нову роботу Лорак оцінили і її колеги по сцені. Так, учасниця групи "ВІА Гра" Міша Романова в коментарі під відео зізналася, що робота торкнула її до сліз, а Макс Барських - автор пісні "Удержи мое сердце", дякує долі за зустріч з Ані Лорак.

Нагадаємо, зйомки відео організували в Києві на набережній Дніпра. У новій роботі розповідається історія про те, як навчитися відпускати і бути вдячними за любов.

Зараз ви читаєте новину «Кліп Бадоєва та Ані Лорак набирає обертів в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути