субота, 29 серпня 2015 07:05

Кириленко прокоментував поїздку Білик до Криму

Автор: ru.slovoidilo.ua
 

Міністр культури України В'ячеслав Кириленко у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 прокоментував поїздку Ірини Білик до Криму.

"Будь-який перетин адміністративного кордону між Україною і тимчасово окупованим Кримом може бути лише з дозволу влади, тому через Росію не можна, це порушення законодавства, не думаю, що я ФБР якесь і маю досліджувати всі обставини, але якщо доведуть що мали місця якісь творчі обставини з людьми, які заборонені в Україні, їхнє перебування у зв'язку з антиукраїнськими висловлюваннями, які проти територіальної цілісності, якщо відбувся незаконний перетин кордону,то цим буде займатися не міністерство культури, а правоохоронні органи", - говорить В'ячеслав Кириленко.

Політик також пригадав, що ходив на Говерлу з Віктором Ющенком на День незалежності.

"Я дійсно кілька разів підіймався на Говерлу з Віктором Ющенком, і коли він був президентом і до того, 4 рази. Це свято, яке в серці і я радий, що це свято для багатьох стає неформальним і офіціозним", - говорить В'ячеслав Кириленко.

Міністр Культури розповів, де побував під час літньої відпустки.

"Я був у відпустці 8 днів, їздив в Польщу. Взяв дружину, доньку і 4 дні ми були в Кракові. Море не час, все-таки треба бути з родиною. 4 дні у Кракові в межах прийнятного і можливого. Майже не має російських "братів", багато українців, самих поляків, європейців, все це приносить прибутки Кракову і Польщі все це треба приносити до нас і робити таку ж інфраструктуру", - говорить міністр культури.

 

Зараз ви читаєте новину «Кириленко прокоментував поїздку Білик до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути