Ексклюзиви
середа, 27 березня 2013 09:02

Кім Кардаш'ян назвали вагітною касаткою
16

Вагітна Кім Кардаш'ян ніяк не стримає свій робочий запал. Зірка продовжує активно промоутувати своє реаліті-шоу і новий фільм "Сімейний консультант". Щоравда, до деяких порад медиків Кім таки прислухалась. Вона прикупила собі пару туфель на плоскій підошві і тепер скаржиться, що їй страшенно незручно.

Стиль Кім завжди з інтересом обговорювався публікою. А тепер, коли зірка в цікавому стані, журналісти дискутують про вбрання Кардаш'ян з подвоєною енергією. Так, нещодавно з'явилися повідомлення про те, що знаменитість звернулася до послуг стилістів Дженніфер Лопес. Потім журнал Star написав, що зараз Кім важить більше 185 фунтів (близько 85 кг), і порівняв її з касаткою, коли майбутня матуся з'явилася на публіці в чорно-білій сукні.

Всі ці розмови зірку трохи бентежать, але тим не менше вона продовжує активні експерименти. Наприклад, зараз вона регулярно виходить у світ в розкльошених міні-спідницях самих різних кольорів і фактур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стилісти Дженніфер Лопес допомагають вагітній Кім Кардаш'ян

"Моя сестра Кортні давно попереджала мене, що вагітних дуже часто критикують, - розповіла Кім в інтерв'ю телеведучій Крістін Ченовет на шоу Live with Kelly and Michael. - І це сприймається болісно. Так, нещодавно я одягла чорну шкіряну спідницю, і у мене поцікавилися, чому я вдягла чорне? Невже я соромлюся або приховую живіт? А спідниця була облягаюча! Я, навпаки, підкреслювала живіт. Тоді мені сказали, що я намагаюся придушити дитину".

"Все, що я не роблю, виглядає по-божевільному", - поскаржилася знаменитість.

І додала: "Я тільки що купила собі пару балеток. І взула їх. Це була так незручно! А в туфлях на підборах мені дійсно комфортно. І мені подобається, коли я вище зростом".

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян назвали вагітною касаткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути