вівторок, 29 листопада 2011 09:41

Кейт Хадсон на "модній" церемонії показала пружні сідниці
11

Вчора Вікторія Бекхем удостоїлася престижної нагороди "Кращий дизайнерський бренд".

У Лондоні підбили модні підсумки 2011 року. Напередодні в готелі Savoy пройшла церемонія вручення нагород кращим діячам модної індустрії British Fashion Awards.

На захід з'їхалися і перші модниці Об'єднаного Королівства, і заморські гості. Марк Джейкобс позував разом з пані Бекхем, а голлівудська зірка Кейт Хадсон захоплено розмовляла зі Стелою Маккартні, яка отримала нагороду в номінації Red Carpet Awards. Не могла не відвідати паті одна з перших леді країни Саманта Кемерон.

Вікторії Бекхем в битві за нагороду вдалося обійти досить серйозних суперників. Конкуренцію в номінації їй складали Том Форд, Стелла Маккартні і модний дім Burberry.

Вбрання, продемонстровані модницями в рамках вечора, були приголомшливими. Вікторія вибрала чорну готичну сукню з вражаючим декольте на спині. Також чорні сукні обрали пані Кемерон і дизайнер Сара Бертон. До речі, креативний глава Alexander McQueen визнана "дизайнером року". Кейт Хадсон не забула блиснути чудовою формою після пологів у туалеті з прозорими вставками.

Супермодель Кейт Мосс ще раз нагадала, що її рано відправляти на пенсію. Законодавиця мод з'явилася в стильній сукні в сіточку.

До речі, в номінації "модель року" володаркою статуетки стала Стелла Теннант. А лауреатом премії за видатні досягнення в британській моді став знаменитий дизайнер Пол Сміт.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Хадсон на "модній" церемонії показала пружні сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути