середа, 26 жовтня 2011 17:55

Кайлі Міноуг не сподобалась українська кухня

Кайлі Міноуг не сподобалась українська кухня

Інформація про те, що Кайлі Міноуг в Києві їла піцу і пила вино в трейлері – повна нісенітниця. Про це в коментарі Gazeta.ua заявив власник ресторану виїзного обслуговування "Чудный Кейтеринг" Іван Чудний.

"Те, що вона сиділа в трейлері і харчувалася піцою 4 години - це не правда. Я весь час перебував на знімальному майданчику СТБ, де і організовував харчування зірки", - заявив ресторатор.

Страви готувалися безпосередньо на знімальному майданчику, на спеціально обладнаній кухні відповідно до санітарних і кулінарних норм.

За словами Чудного, Кайлі Міноуг сама замовляла меню.

"На обід вона замовила вегетаріанський овочевий суп, мікс зелених салатів з овочами та медальйон з телятини з тапенадою з оливок і в'ялених помідорів", - розказав Іван.

Він наголосив, що улюблений десерт Кайлі - "Тірамісу". Також зірка любить шоколадний рулет з маком і сливами.

"Стосовно українських страв, то вони більше сподобалися менеджерам Кайлі, а також її балету (всі британці)", - підкреслив Чудний.

Також він зазначив, що Кайлі Міноуг - "вкрай скромна, привітна, ввічлива".

Нагадаємо, 22 жовтня австралійська зірка Кайлі Міноуг приїхала в Київ для виступу на шоу "Х-Фактор". Раніше у ЗМІ заявляли, що співачку годують піцою у трейлері.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг не сподобалась українська кухня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути