вівторок, 23 квітня 2013 14:51

Ірина Шейк поводиться з сином Роналду як мама

Днями поповзли чутки про охолодження почуттів між топ-моделлю Іриною Шейк і футболістом Кріштіану Роналду. Зашепотіли пліткарі після того, як на одному з шоу дівчина відмовилася розрізати ножицями футболку з ім'ям головного суперника Роналду. Але припущення світських оглядачів, схоже, необгрунтовані.

Днями Ірина відвідала матч за участю коханого, а на колінах у топ-моделі сидів Кріштіану-молодший. Шейк виявилася чи не головною зіркою матчу 32-го туру чемпіонату Іспанії "Реал" - "Бетіс". Дівчина приїхала в компанії дружини агента Кріштіану і прихопила з собою синочка Роналду. Роналду-молодший почувався цілком затишно на колінах у Ірини, а пліткарі одразу ж зробили висновок, що ніякого розладу між закоханими немає і бути не може.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Роналду зводив Ірину Шейк в іспанський ресторан

За даними іспанських видань, останні кілька днів Ірина провела в товаристві обох Роналду. Спочатку матч, а потім нетривалі канікули в Сен-Тропе. Більше того, видання Cuore пише про те, що Роналду подумує запропонувати Ірині усиновити хлопчика. І, швидше за все, пропозиція руки і серця буде йти в комплекті.

За словами джерел з оточення пари, Шейк вже не раз демонструвала ніжність і дбайливість по відношенню до дитини, і футболіст вирішив, що кращої дівчини на роль матері його сина не знайти. "Хоча Ірина і не біологічна мати, але ставиться до Кріштіану-молодшого як справжня матір", - кажуть приятелі пари.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк поводиться з сином Роналду як мама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути