вівторок, 10 липня 2012 09:41

Ірина Білик побудує у своєму домі дитячий майданчик для майбутньої дитини

Ірина Білик побудує у своєму домі дитячий майданчик для майбутньої дитини
Співачка хоче вдруге стати мамою Фото: mynews-in.net

Ірина Білик сподівається народити другу дитину і добудовує новий заміський будинок. Де саме не розповідає, але запевняє, що це дуже гарне місце неподалік Києва, поруч із відомими та багатими українцями, повідомляє ТСН.

Білик уже навіть знає, як облаштувати ділянку. Вона хоче там створити алею з відбитками рук та грудей зіркових друзів. Першою залишити свій бюст виявила бажання подруга Білик співачка Асія Ахат. Відгуляти входини наша Примадонна планує в найближчому майбутньому, запросить друзів та влаштує дискотеку. А квартиру, у якій мешкає зараз, переобладнає під гардероб.

"Зі своєї квартири я зроблю гардероб і буду там переодягатися, фарбуватися. Буду з'являтися тільки на зйомки, перед зйомками. А жити буду там, де в мене буде тренажерна зала, щоб я могла тренуватися, басейн і дитячий майданчик, сподіваюся, що в мене ще буде дитина коли-небудь. Тобто там дуже зручно", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик економить на синові заради нового заміського будинку

Між тим саме через цей особняк Білик довелося економити навіть на святкуванні дня народження свого сина Гліба, якому 20 червня виповнилось 13 років.

"Зараз у нас трошки економія, тому що ми добудовуємо будинок. І ми домовилися, що у нас не буде бурхливих гулянь. Якщо люди подумають, що в артистів першої величини гроші лежать в сейфах, великих скринях, я скажу, що для мене це зараз велика проблема добудувати цей будинок", - розповідала артистка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик побудує у своєму домі дитячий майданчик для майбутньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути