понеділок, 16 червня 2014 13:15

Хайден Панеттьєрі та Володимир Кличко планували народження дитини

Автор: Reuters
 

Актриса Хайден Панеттьєрі і боксер Володимир Кличко планували народження свого первістка, про це повідомив батько Хайден, Алан Панеттьєрі в інтерв'ю журналу In Touch.

"Вагітність Хайден була очікуваною. Вся сім'я з нетерпінням чекає народження малюка", - сказав батько акторки.

Нагадаємо, що Хайден і Володимир заручилися на початку цього року, однак вирішили трохи почекати з весіллям через напружену ситуацію в Україні. Зараз же представники пари стверджують, що Панеттьєрі і Кличко вже планують весілля, так як хочуть одружитися до народження дитини.

"Їх графік зараз дуже напружений, але вони збираються його підкоригувати, щоб зіграти весілля", - сказав тато Алан.

24-річна голлівудська актриса вже давно мріє про повноцінну сім'ю.

"Незважаючи на мій молодий вік, у мене таке відчуття, що я прожила вже довге життя. Мені здається, я була народжена для того, щоб бути дружиною і мамою. Материнство - це найпрекрасніше і захоплююче почуття", - сказала Хайден.

Про своє майбутнє весілля Хайден багато не розповідає. Зірка намагається зберегти в таємниці всі подробиці майбутньої церемонівї , але нещодавно актриса все ж трохи проговорилася:

"Я б хотіла довгу, пишну сукню і хорошу засмагу. Я хочу бути стильною та елегантною, витонченою, але також не хочу забути про свій вік, не бажаю виглядати старше. Головне для мене - комфорт, я за зручні туфлі і сукню. Нехай це буде сексуально, але молодо", - говорить актриса.

Зараз ви читаєте новину «Хайден Панеттьєрі та Володимир Кличко планували народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути