вівторок, 09 лютого 2016 12:08

Гвен Стефани може залишитись без дітей

Гвен Стефани може залишитись без дітей
Reuters

У 2015 році Гвен Стефані подала на розлучення зі своїм чоловіком Гевіном Россдейлом. Причиною такого рішення співачки стала інтрижка чоловіка на стороні. Шлюборозлучний процес пари виявився дуже легким і навіть мирним. Колишні кохані владнали всі питання щодо майна і домовилися, з ким будуть проживати діти. Нагадаємо, Гвен і Гевін виховували трьох хлопчаків - 9-річного Кінгстона Джеймса МакГрегора, 7-річного Зуму Неста Рока і дворічного Аполло Боуї Флінна.

Тепер солістка групи No Doubt може втратити дітей.

Россдейл найняв адвокатів і подав до суду на Стефані з метою отримати право на виховання дітей. Зарубіжні таблоїди тут же знайшли причину такої різкої зміни курсу. Якщо вірити їх інформації, екс-чоловік співачки сильно розлютився, коли зрозумів, що Гвен не страждає після розставання з ним. Уже кілька місяців виконавиця зустрічається з кантрі-співаком Блейком Шелтоном. Свої відносини пара не приховує, всюди з'являється разом, Гвен виглядає щасливою. Тим часом адвокати і наближені до Гвен джерела кажуть, що у Гевіна навряд чи вийде здійснити задумане, тому як сумніватися в тому, що Стефані прекрасна мама немає ніякого приводу.

До того ж в матеріальному аспекті Гвен набагато успішніше за свого колишнього, а значить може організувати дітям гідний рівень життя не напружуючись. Але навіть якщо чоловік не доб'ється свого і діти залишаться з Гвен, то попсувати співачці нерви і порушити любовну ідилію йому, швидше за все, вдасться.

Зараз ви читаєте новину «Гвен Стефани може залишитись без дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути