вівторок, 04 серпня 2015 19:01

Гурт THE ERISED презентував лайв відео на пісню "In My Car"
8

Гурт THE ERISED презентує лайв відео на нову пісню "In My Car", зняте під час дебютного концерту команди в київському клубі G13. Режисером став Vadim Uvazhny , який з першого дня працює над всім відео і фото матеріалом команди.

"In My Car" - це перша пісня з часів дебютного релізу The Erised - Desire EP, який був оприлюднений в лютому 2015 року. Офіційний реліз нового треку відбудеться цієї осені в новому ЕР (міні-альбомі) команди, який вийде на британському лейблі "Med School"

Нагадаємо, THE ERISED – гурт, який в 2015 году був презентований на українському та британському музичних ринках. Це перша українська команда, яка підписала ексклюзивний контракт з англійським лейблом "Hospital Records" (The Erіsed представляє саб лейбл "Hospital Records" - "Med School"), їх перший EP отримав чимало схвальних відгуків в міжнародних ЗМІ. Їх порівнюють з Jessie Ware, FKA Twigs, Submotion Orchestra. Їх крутять на BBC, на них покладають великі надії, а українські музичні видання назвали їх проривом року.

"Не дивно, що ці шестеро привернули увагу британського лейблу Med School. Їх музика буде гарно виглядати на британській поп-сцені. Міні –альбом, з акуратним вплетеннням електроніки, безумовно, залишає велике бажання почути більше.", - переконаний MTV Iggy.

"Після одного прослуховування їх міні-альбому, ви будете радіти, що Med School повірив у них. Насправді, краса їх музики ще більше вражає, коли ви задумуєтесь про те, що в Україні сьогодні дууже непроста ситуація.", - повідомив UKF

До складу THE ERISED входять Олександр Люлякін – також барабанщик українського гурту "Бумбокс", Даніїл Марін – учасник електронних проектів Detail та Kotkee

Соня Сухорукова - вокалістка, учасниця телепроектів "Фабрика звезд" та "Голос Країни". В останньому наставником Соні був Святослав Вакарчук. Ігорь Кириленко (гітара) та Ніл Тарасов – засновники мультиформатного проекту Hidden Element. Володимир Михалюк – басист з 15ти-річним досвідом, в минулому – учасник українського гурту "Брати Карамазови".

Зараз ви читаєте новину «Гурт THE ERISED презентував лайв відео на пісню "In My Car"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути