субота, 23 травня 2015 17:03

Гурт DZIDZIO пригадав дружбу з Кузьмою "Скрябіним"

Музиканти гурту DZIDZIO близько товаришували з солістом гурту "Скрябін" Андрієм Кузьменко, у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 пригадали яскраві моменти з їхньої дружби.

Читайте також: Коли помирає музикант, то народжується легенда: у Києві відбувся концерт пам'яті Кузьми "Скрябіна"

"Я був у 8 класі, він в 6 класі, ми познайомилися на тенісному столі, він переміг, у нього довгі руки були і після того почали говорити: "ти на чому граєш?", "Я на нічому", "а я на гітарі - пішли", от з цього і почали товаришувати", - говорить Олег "Лесик" Турко.

"Я пам'ятаю у нього вдома ребра, він це робив за 15 хвилин, встигав забігти в супермаркет, дати 150 автографів, купити ребра, вино і розпалити вогонь - все посмажити і все на з ходу, це за 15 хвилин: це Кузьма", - говорить Михайло "Дзідзьо" Хома.

"Він мені приснився і сказав перед концертом у Палаці Спорту: "візьми текст, не стидайся, бо забудеш слова і я взяв", - додає співак.

Нагадаємо, У київському Палаці Спорту відбувся довгоочікуваний концерт пам'яті лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Читайте також: Запальна дискотека, діти і десятки повітряних кульок – DZIDZIO підірвав Київ

Десятки артистів зібрались на одній сцені, щоб заспівати пісні відомого гурту та подякувати музиканту за його людяність та творчу спадщину.

Як і було обіцяно на концерті виступили Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Дмитро Шуров (Pianoбой), Потап і Настя, Наталія Могилевська, Фагот (ТНМК), Валерій Харчишин (Друга Ріка), Марія Бурмака, Loboda, Женя Галич (O.Torvald), Dzidzio, Пающіе Труси та інші

Читайте також: У Львові концерт-триб'ют пам'яті Скрябіна відбудеться у червні

На концерт прийшли тисячі відданих прихильників Кузьми "Скрябіна", а також його родина. Батько співака вийшов на сцену та виголосив зворушливу промову, в якій подякував прихильникам сина.

Зараз ви читаєте новину «Гурт DZIDZIO пригадав дружбу з Кузьмою "Скрябіним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути