середа, 16 березня 2016 09:23

Гурт "Бумбокс" видасть новий максі-сингл на касетах
28

Прихильники українського гурту "Бумбокс" почують їхній новий максі-сингл "Люди" не тільки у звичному форматі, на дисках, а ще на касетах та вінілі, про це стало відомо на прес-конференції присвяченій виходу нової роботи та всеукраїнському туру колектива.

"Нам стало зрозуміло, що ми "Бумбокс" і не можемо не видавати касети. Ви можете їх не слухати і не купувати, але ми повинні робити це, адже ми не зможемо грати без касет. Також видамо маленькій вініл, диски, - говорить соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк і додає, - це більш доросла платівка. В цьому максі-синглі більший спектр тем, звуку, там є і лірика, і ностальгія".

Гурт працював над синглом рік. До релізу увійдуть пісні, які вже почули прихильники колективу, і композиції, які ще не були оприлюднені. Це п'ять пісень, на один з треків, "Рок-н-рол", гурт планує зняти відео найближчим часом.

"Люди"-це другий максі-сингл клективу, перший вийшов 9 років тому і називався "Тримай" з одноіменою піснею і її версіями, а також пісня "Та что".

Максі-сингл "Люди" був записаний у 2014-2015 роках в Києві, на студіях "Бобіна" та "З ранку до ночі".

У записі пісні "Злива", яка увійшла до максі-синглу, брали участь талановиті люди, серед яких Джамала і Дмитро Шуров.

"Меседж дуже простий у пісні "Люди", нам здається тільки чорне і біле, але в середині цього люди, ось це важливо", - говорить Андрій Хливнюк.

2 квітня розпочнеться всеукраїнський тур "Бумбокс" з концерту у столичному Палаці Спорту, також колектив вирушить у європейський тур наприкінці року.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Бумбокс" видасть новий максі-сингл на касетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути