понеділок, 21 травня 2012 09:55

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана показала білу сукню та своїх кольорових хлопчиків

Представниця України на міжнародному конкурсі "Євробачення-2012" Гайтана вже встигла провести другу репетицію свого різнокольорового номера.

Цього разу співачка вийшла у білій сукні з бахромою та з тими самими хлопчиками у спідничках. А в кінці номера артистки по екранах розлилися кольорові бризки, пише ТаблоID.

Відео виступу Гайтани та її інтерв'ю англійською оприлюднив офіційний сайт "Євробачення".

За час перебування у столиці Азербайджану Баку Гайтана вже двічі виходила на сцену конкурсу. Вона також провела дві прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можна тільки молитися, аби Гайтана гідно представила Україну" - Нагорний

Якщо перший виступ співачки назвали "Спалахом кольорів", то другий її вихід на сайті конкурсу отримав назву "Віртуальні танцівники".

Як зазначає піар-служба "Lavina Music", на відкритті другої прес-конференції Гайтани виступив її балет.

Артисти задіяли національні прапори України та іміджеві прапори співачки. На прохання журналістів Гайтана виконала кілька пісень українською мовою.

"Я щаслива, тому що все так професійно. Вони допомагають щохвилини. Питають мене постійно, чи я не хочу пити, тому що я обрала цю важку пісню, розумієте… Мені слід було обрати щось у стилі Шаде. Ні, я обрала цю крикливу пісню та втомилася. Але в мене усе добре, тому що усі все зрозуміли, тому звук чудовий… Мені усе подобається", - зазначила співачка англійською мовою в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана показала білу сукню та своїх кольорових хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути