понеділок, 26 березня 2012 13:01

Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру
11

Співак просто в шоці від подарунку
Фото: Фото надані піар-агенцією "PR by YULA"
Після ремонту у цій квартирі стиліст заведе домашню тварину
Співак шукає будівельників і дизайнера, аби привести квартиру до ладу
Зверєву сталінка пахне хрущовкою

Російському стилісту Сергію Зверєву фанати подарували однокімнатну квартиру в центрі Москви неподалік салону стиліста. Про співак написав у своєму "Твітері".

"Це просто незабутньо. Я в шоці досі і відійти не можу від такого подарунку. Квартира знаходиться в центрі Москви на вулиці Тверській. Щоправда, вона просто в жахливому стані і щоб привести її в порядок — треба немало грошей. Це сталінка, високі стелі, але так пахне хрущовкою. Вікна, сантехніку, двері, буквально все треба змінювати. Я в шоці просто", - зауважує стиліст.

Зараз Зверєв шукає будівельну бригаду і дизайнера, які й займуться ремонтом в квартирі.

"Коли там зроблять ремонт, я заведу в тій квартирі якусь домашню тваринку, щоб заспокоювати свої нерви", - пообіцяв Зверєв.

Зараз Зверєв живе у власній квартирі на тій же вулиці Тверська.

"Ту квартиру я шукав три роки. До того жив в трикімнатній, але дуже маленькій квартирі на Дмитровському шосе. Мені там було тісно. На Тверській я передивився дуже багато будинків, але мені то під'їзд не подобався, то ще щось. До того ж я шукав будинок, де неподалік була б школа для сина. І одного дня, коли ми передивилися вже всі варіанти агент сказав: "Є ще один будинок, де в напівпідвалі є квартира. В моєму уявленні напівпідвальна квартира — це жахливо, але мама настояла, щоб ми подивились. І мені дуже сподобалось, бо там є парк, де син може гуляти або кататись на велосипеді", - підкреслив Зверєв.

Зараз ви читаєте новину «Фанати подарували Сергію Зверєву квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути