вівторок, 31 травня 2016 10:14

Єва Лонгорія розповіла про внесок Вікторії Бекхем у її весілля

Автор: Соціальні мережі
 

Нещодавно Єва Лонгорія і Хосе Антоніо Бастон офіційно узаконили свої стосунки. Пара одружилася в Мексиці в оточенні 200 гостей, серед яких, звичайно, була присутня і найкраща подруга актриси - Вікторія Бекхем.

За словами Лонгорії, Вікторія зіграла головну роль на її весіллі - вона не тільки створила для неї сукню, але ще підтримувала протягом усього торжества і стала свідком їх з Хосе шлюбу.

Автор: Соціальні мережі
 

Вікторія Бекхем сьогодні опублікувала на своїй сторінці в Instagram перші кадри з минулою весілля.

"Єва - найкрасивіша наречена. Я горда тим, що мені випала честь створити твою весільну сукню. Дякую за довіру! Ми любимо тебе!", - Прокоментувала Бекхем один з опублікованих в соціальній мережі знімків, репост якого всього кілька хвилин по тому зробила Лонгорія, залишивши в підписі до кадру не менше теплі слова на адресу Вікі:

"Це була весільна сукня, про яку я мріяла. Вікторія, дякую тобі за це! Люблю тебе!".

"Я попросила Вікторію придумати для мене весільну сукню, тому що мені хотілося, щоб воно було особливим і створено з любов'ю. Крім того, Вікторія стала свідком укладення нашого шлюбу: вона підписала спеціальні документи. Вікторія чудова людина і моя найкраща подруга!", - розповіла в ексклюзивному інтерв'ю іспанському журналу HELLO! Лонгорія.

Нагадаємо, в цей час Єва Лонгорія і Хосе Антоніо Бастон насолоджуються медовим місяцем в Камбоджі, звідки актриса публікує фотографії.

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія розповіла про внесок Вікторії Бекхем у її весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути