пʼятниця, 04 липня 2014 09:51

Джордж Клуні вмовляє Лану Дель Рей заспівати на його весіллі
2

Фото: Reuters

Актор Джордж Клуні хоче, щоб Лана Дель Рей виступила на його весіллі з Амаль Аламуддін у вересні і вже веде переговори з представниками співачки.

"Амаль - велика шанувальниця Лани, тому Джордж рішуче налаштований здійснити її мрію. Він зв'язався з людьми Лани, щоб дізнатися, чи виступить вона на його весіллі в Італії", - повідомляють західні ЗМІ.

Нагадаємо, що всього два місяці тому Дель Рей заспівала на церемонії Кім Кардаш'ян і Каньє Веста, яка також пройшла в Італії. Будучи подругою пари, зірка зробила це абсолютно безоплатно. А ось Клуні готовий заплатити, скільки буде потрібно:

"Звичайно, на відміну від Кім, Джордж не знайомий з Ланою особисто і очікує, що доведеться заплатити пристойний гонорар.

Але гроші не питання. Він заплатить Лані стільки, скільки вона захоче, - аби зробити свою наречену щасливою", - повідомляють знайомі актора.

Що стосується самої 28-річної співачки, вона поки не підтвердила готовність до співпраці:

"Лана ще не відповіла парі, чи зможе вона заспівати. Вона сумнівається: сам факт виступу відразу на двох найгучніших весіллях року - це вже занадто кричущо", - говорить джерело з оточення зірки..

Клуні і Аламуддін одружаться у вересні на віллі актора на озері Комо.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні вмовляє Лану Дель Рей заспівати на його весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути