четвер, 14 січня 2016 10:22

Джон Траволта вшанував пам'ять сина

Автор: eg.ru
 

Актор Джон Траволта вшанував пам'ять померлого сина в семирічний ювілей його кончини. У своєму пості на сторінці в Фейсбуці, який, однак, недовго пробув там, голлівудський актор заявив, що "втрачати дитину - найважче, що може бути в світі".

Син Джона помер сім років тому, але ця душевна рана знаменитості і його дружини ніколи не зможе зажити. Джетта Траволта описує як "своє все", додавши, що за шістнадцять років батьківства син навчив його безумовної любові. "Кажуть, що найважче у світі - втрачати батьків. Я можу сказати, що це неправда. Найважче, що може трапитися з людиною в світі - це втрата дитини. Когось кого ти виховував і спостерігав, як він росте з кожним днем. Когось, кого ти вчив ходити і говорити. Когось, кого ти вчив любити. Це найстрашніше, що може трапитися з кожним. Мій син упер від нападу. Він приніс мені стільки радості в житті. Він був моїм всім. Ці шістнадцять років батьківства навчили мене любити безумовно ", - написав Джон.

Нагадаємо, що Джетт помер під час різдвяних канікул на Багамах. У нього стався напад і він впав, вдарившись головою. Хлопчик часто страждав від нападів і до того ж хворів на аутизм. На честь сина Джон заснував Фонд Джетта Траволти - некомерційну організацію, яка допомагає дітям з особливостями розвитку. "Проводьте більше часу зі своїми дітьми і своїми батьками, ставитеся до них добре. Тому що одного разу, коли ви нарешті дійдете до телефону, щоб подзвонити їм, їх там не буде. Тепер я знаю, як жити і любити щодня, наче він останній. Колись так трапиться, що він і справді буде останнім. Беріть всі шанси від життя. Говоріть коханим і близьким, як ви їх любите, не беріть кожен момент життя, немов даність. Життя варте того, щоб жити "- резюмував актор.

Зараз ви читаєте новину «Джон Траволта вшанував пам'ять сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути