четвер, 31 липня 2014 17:11

Джессіка Сімпсон хоче схуднути до 42 кілограмів

Автор: Соцальні мережі
 

Актриса і дизайнер Джессіка Сімпсон, двічі мама, за рік, що минув з народження другої дитини, досягнула відмінних результатів в схудненні. За цей час їй вдалося позбутися 22 кілограмів, але, як кажуть, співачка не має наміру припиняти тренування і кидати дієту, поки стрілка на вагах не досягне заповітної цифри - 42. Близькы Сімпсон дещо стурбовані.

34-річна зірка хоче бути абсолютно впевнена, що втрачена з таким трудом зайва вага не повернеться.

"Джесіка хоче схуднути до 42 кілограмів і, здається, стає фітнес-залежною. У день вона проходить по 10 кілометрів, три рази на тиждень у неї силові тренування, плюс заняття на біговій доріжці", - повідомлов пресі один з джерел.

Нагадаємо, цього літа Джессіка і батько її двох дітей, - дочки Максвелл і сина Ейса - колишній гравець НФЛ Ерік Джонсон нарешті одружилися. Два тижні до весілля співачка дотримувалася вегетаріанськоъ дієту, дію якої посилила за допомогою шотів вітаміну B12, що сприяють прискоренню обміну речовин і сприяють схудненню.

Та й після свята, не піддаючись поствесільній ейфорії, Джесс продовжила виключати з раціону вуглеводи, в тому числі, звичайно, цукор, сою, червоне м'ясо і перероблену їжу. А от для алкоголю зірка, як кажуть інсайдери, робить виняток, причому на шкоду їжі:

"Вона як і раніше любить випити. Але якщо дозволяє собі коктейль, то пропускає прийом їжі", - запевняють джерела.

З 2012 року Джессіка є представником організації "вагоспострігачів". Ця система в сукупності з щільним графіком тренувань і допомогли зірці позбутися зайвої ваги - двічі: після народження Максвелл в 2012 і рік тому, після народження Ейса. У лютому, коли малюкові було 8 місяців, вона зізналася:

"Я була дуже стурбована своєю вагою - я просто не могла повірити, що дійсно стільки важу", - розповіла зірка.

Зараз фігура Джессіки більш ніж в нормі, і це очевидно для всіх. Окрім самої Джессіки, яка збирається продовжувати худнути. Близькі стурбовані не на жарт:

"З боку все виглядає так, ніби вона не хоче - і не може - припинити втрачати вагу", - стверджують друзі зірки.

Подейкують, під час другої вагітності зірка розповніла до 95 кілограмів, а початковою її метою була здорова вага в 59 кілограмів.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон хоче схуднути до 42 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути