четвер, 29 січня 2015 17:42

Дрю Берімор розповіла про жахливе дитинство і виховання своїх донечок

Автор: MORE
 

Відома американська актриса Дрю Берімор старається бути ідеальною мамою для своїх дітей. 39-річна зірка почала все менше часу приділяти роботі, намагаючись більше часу проводити з двома донечками. Про це вона розповіла в інтерв'ю для журналу "More".

"Я постараюся виховати Олів і Френкі так, щоб вони мене розуміли. Щоб не було, як у моєму дитинстві. Адже я зовсім не бачила своїх батьків. Мною ніхто не займався. Я жила, як сама того хотіла. Засинала і прокидалася лише з однією думкою, що батьки прийдуть за мною. Хоча юність у мене була не дуже, проте я рада такому досвіду. Не хочу допустити помилок у вихованні моїх донечок, адже їм потрібна та людина, якій можна цілковито довіряти. Мені подобається бути мамою. Навіть у свій робочий день я можу прокидатися разом з донечками. Відрядження - це захопливо і цікаво. Але зараз я хочу бути вдома", - наголосила Дрю.

Варто зазначити, що Берімор почала відвідувати нічні клуби ще у семирічному віці. Після таких гулянок дівчина потрапила до реабілітаційного центру. Коли Дрю виповнилося 15, вона виграла судовий позов на власну матір і добилася позбавлення її батьківських прав. Після того зірка зовсім перестала спілкуватися із найріднішою людиною. У 2012 році актриса втретє вийшла заміж. Її обранцем став арт-консультант Уіллом Копелман. Мами знаменитості не було ні на одному з весіль.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Берімор розповіла про жахливе дитинство і виховання своїх донечок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути