четвер, 21 червня 2012 16:34

Дружина Андрія П'ятова вперше поцілувала його за відбитий пенальті

Дружина Андрія П'ятова вперше поцілувала його за відбитий пенальті
"Якщо можна так сказати, я його запрограмувала на перемогу!" Фото: profootball.in.ua

Дружина воротаря Збірної України Андрія П'ятова - Юлія - зізналася, що платить чоловікові поцілунками за спортивні успіхи. Про це вона розповіла в програмі "Жінка Чемпіона".

Один поцілунок - в обмін на відбитий одинадцятиметровий. Про це вони домовилися ще сім років тому, коли Андрій був гравцем полтавської команди "Ворскла".

"Ми тоді тільки починали зустрічатися. Він ще грав у другому складі "Ворскли". І, ось я приїхала на одну з ігор, в якесь село, - поділилася спогадами Юлія П'ятова. - Я вже тоді вболівала за нього, як ніби це була Ліга Чемпіонів, а не просто дружній матч! Переживала за нього і душею і тілом. І ось призначили пенальті у ворота Андрія. Подумки сама собі сказала: "Давай ось відбий, і я тебе сьогодні ввечері поцілую".

Пятова сміється: "Якщо можна так сказати, я його запрограмувала на перемогу! Він відбив пенальті, а ввечері, коли ми гуляли, розповіла йому всю історію. А потім ми поцілувалися. Виходить, що це був вирішальний пенальті в нашому житті".

Сьогодні у подружжя П'ятових міцний шлюб і двоє прекрасних дітей. Андрій вдячний дружині за те, що вона пережила з ним всі злети і падіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Андрія П"ятова народилася донька

"Я в Юлі впевнений, - каже Андрій П'ятов. - Вона мені допомогла стати тим, ким я зараз є. Коли ми з нею познайомилися, в мене не було ані грошей, ані популярності, нічого! Зате були проблеми особистого характеру. І вона все це перетерпіла".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Андрія П'ятова вперше поцілувала його за відбитий пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути