субота, 28 березня 2015 12:04

Донька Віктора Ющенка не може визначитися з майбутньою професією

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Донька Віктора Ющенка розглядає 14 вузів для навчання, але не може обрати професію, про це розповів політик у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Поки що рано сказати: кожен місяць професія міняється - місяців чотири хотіла бути хірургом, перед цим хотіла бути головним редактором глянцевого журналуAnimal Planet, морського. Я не втримую, коли моя дитина далеко, не бачу і у мене сльози на очах, вона підтримує батька, говорить, що буде навчатися десь поближче", - говорить Віктор Ющенко.

Не оминули Віктора Ющенка запитання про те, чи отримував його син Андрій повістку з воєнкомату.

"Треба в нього спитати, він мені не казав", - говорить Віктор Ющенко, та додав, що навіть якщо це сталося, то він пішов би в армію з великою честю.

Онука політика ,Варвара живе у Америці з матір'ю, Віктор Ющенко зізнався. що сумує за маленькою. політик не злиться на сина, що той відпустив доньку з матір'ю.

"Я сумую, я в такому віці коли пацифізм великий, коли до своїх відносишся тепло, хочеться пожаліти, я маю на увазі дітей, онуків. Мені немає за що сварити він поступив, як лицар, чоловік. Жінка обрала, що їй так краще, для неї. Він продовжує страждати, як батько", - говорить політик.

Зараз ви читаєте новину «Донька Віктора Ющенка не може визначитися з майбутньою професією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути