вівторок, 29 травня 2012 17:54

Дмитру Шепелєву пропонували звання народного артиста України

Дмитру Шепелєву пропонували звання народного артиста України
Телеведучий відмовився Фото: liveinternet.ru

Телеведучому Дмитру Шепелєву довелося здати відбитки пальців, коли він міняв паспорт у своїй рідній Білорусі.

"Я його отримав. Але новина для мене не зовсім приємна. Тут не хочеться жартувати. Це білоруські реалії, які напевно не варто і коментувати, якщо нічого не можеш змінити. Отримав, що хотів. В черговий раз переконався, що я - громадянин республіки Білорусь", - розповів Шепелєв Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Така процедура існує в Білорусі. І всі чоловіки зобов'язані це робити. Я не можу сказати, що з цим згоден. Але, якби я відмовився, то ти б брала зараз у мене інтерв'ю в білоруському СІЗО. Тому, мені здається, що я все таки зробив правильний вибір", - підкреслив він.

Якби телеведучий відмовився робити відбитки пальців, йому б загрожувало 15 діб арешту.

Але разом з тим Шепелєв зізнався, що не хотів би змінювати громадянство з білоруського на російське.

"Я дуже пишаюся своїм громадянством. У розумній пісні співається: "Я люблю країну і ненавиджу державу". Це близько до того, що я думаю. Міняти своє громадянство я не хочу. Мені робили пропозицію прийняти російське громадянство, але я його відхилив і так само думаю, що я вчинив правильно", - підкреслив Шепелєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске вагітна і зібралася заміж за Дмитра Шепелєва

На запитання ведучої, чи пропонували йому українське громадянство, Дмитро зазначив: "Мені поки пропонували лише народного артиста України. Але я теж відмовився. Я просто в якийсь момент уявив, що ми зустрінемося з Юрієм Ніколаєвим і я йому, народному артисту Росії, скажу: "Я ж тепер, Юрій Олександрович, теж, в свої то 29, народний" і вирішив цього не робити", - зазначив телеведучий, так і не сказавши, хто саме зробив йому таку пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Шепелєву пропонували звання народного артиста України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути