середа, 27 травня 2015 13:42

Довгонога Тейлор Свіфт потрапила у рейтинг "Найвпливовіших жінок" видання Forbes
9

Тейлор Свіфт
Фото: Reuters
Дружина Білла Гейтса
Гіларі Клінтон
Анджеліна Джолі
Софія Вергара

Співачка Тейлор Свіфт потрапила в рейтинг "найвпливовіших жінок" згідно Forbes. Разом зі Свіфт в цьому рейтингу присутні Бейонсе, Анджеліна Джолі, Софія Вергара, Шакіра і так далі.

Загальний рейтинг 100 найвпливовіших жінок 2015 за версією Forbes очолила канцлер Німеччини Ангела Меркель. Друге місце посіла (можливо) майбутній президент США Хіларі Клінтон, а на третьому - дружина Білла Гейтса Мелінда. Завершує першу десятку дружина чинного президента Сполучених штатів Мішель Обама. Свою участь у рейтингу одного з найвпливовіших видань Свіфт поки що ніяк не прокоментувала.

Як нещодавно зізналася Тейлор, вона шалено любить те, чим займається і не вважає це роботою.

"Насправді це зовсім не важко, - каже Свіфт. - Кажу вам чесно, не важко. Я часто виступаю, мені доводиться пристосовуватися до багатьох речей (наприклад, коли я на сцені може раптово піти дощ або коли у мене вимикається мікрофон). Але я давно собі сказала, що повинна прийняти це як факт і продовжувати працювати. Я вже звикла, що деякі розплановані заходи йдуть не так, але це теж свого роду веселощі, які мені подобається ". "Коли я спускаюся зі сцени, у мене болить кожна ділянка мого тіло, я розумію, що я страшенно втомилася і що в мене намічена ще одна зустріч з фанатами. Але я обожнюю свою справу. Я знаю, що роблю щось, що подобається людям і це головне", - додала співачка.

Нагадаємо, її кліпи б'ють рекорди за переглядами, її альбом "1989" розібрали з прилавків музичних магазинів, як гарячі пиріжки, кантрі-виконавиця була названа "найсексуальнішою знаменитістю" за версією журналу Maxim.

Зараз ви читаєте новину «Довгонога Тейлор Свіфт потрапила у рейтинг "Найвпливовіших жінок" видання Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути