Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 13:42

"Діти пахнуть сумішшю пісєк і молока" - Охлобистін хоче 9 дітей

"Діти пахнуть сумішшю пісєк і молока" - Охлобистін хоче 9 дітей
Актор і священнослужитель дуже любить дітей Фото: 1tv.ru

Іван Охлобистін любить брати всіх своїх численних дітей на спільні виходи. Про це актор і священнослужитель розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я люблю брати з собою дітей, тому що вони стають клином і маленькі злі обличчя всіх відлякують. А я посередині йду - кум королю", - зазначив він.

"На атракціони вони з мамою з'їздять. А коли ми разом, то вони хочуть потусити десь, наприклад, покататися на ковзанах, на великах. Вони рідко до речі сказати мене юзають на предмет якихось там ганчірочок або ще чогось. У мене дуже в цьому відношенні виховані слава богу діти", - додав актор.

За словами Охлобистіна, його, батька шістьох дітей, досі розчулюють чужі діти.

"Вони пахнуть дуже смішно. Вони пахнуть сумішшю пісєк і молока. Кутятина називається. Коли у них біля шиї нюхаєш і це те, за чим сумуєш реально", - зазначив він.

Охлобистін підкреслив, що хотів би мати 9 дітей. І, за його словами, дружина Оксана готова до цього.

"Вона посвариться трохи, але готова. Вона хоче дітей. Але вона каже: "Я не піду після 40 в пологовий". Я кажу: "А куди ти подінешся? Будемо вдома народжувати". Вона говорить: "Добре, піду у пологовий", - поділився актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після "Інтернів" Іван Охлобистін повернеться до церкви

За словами Охлобистіна, він дуже любить дітей.

"Три роки як ми живемо у відносно людських умовах. А так ми жили восьмеро на 48-ми квадратних метрах. Таке лігво. І нам подобалося в принципі. Ми якось адаптувалися. Дуже багато світлих спогадів про це. У великій сім'ї є своя радість - це більше стабільності, ніж у звичайній родині", - підкреслив актор.

Зараз ви читаєте новину «"Діти пахнуть сумішшю пісєк і молока" - Охлобистін хоче 9 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути