пʼятниця, 12 грудня 2014 17:08

Британська журналістка розкритикувала Кейт Міддлтон з чоловіком за поведінку у Америці

Автор: Reuters
 

Британській журналістка розкритикувало Кейт Міддлтон та її чоловіка принца Вільяма за поведінку під час їхнього турне у США.

Джен Моєр переконана, що казка скінчилась після весілля пари.

"Починаючи від туфель відтінку nude, які обожнює Кейт, закінчуючи потилицею Вільяма, яка нагадує голову Гомера Сімпсона, все це говорить про них як про нудних представників Віндзорів. Вони не вищий клас", - пише Джен Моєр.

"Вони завжди програють, коли намагаються показувати гідний образ монархів. Вони б могли бути нашими символами нової Британії,гідно показувати нашу країну в світі. Ми б пишалися ними, якби вони пишалися нами, але це не так, - переконана Джен Моєр, - Вони подорожують у мамусиних сукнях та татусевих штанях, не говорячи по суті нічого. Це жахливо,що герцоги Кембриджські ніколи не вступають у дискусії. Вони лише посміхаюся та кивають головою на все, перерізують стрічки та стають у пози як королівські роботи".

Журналістка переконана, що пара не проявляє послухання стосовно наказів королеви та не має того гламуру, який мала принцеса Діана.

"Навіть на офіційних вечорах у палаці вони поводяться як пара яка прийшла на вечерю у гольф клуб після того як пройшлася по магазинах у Вейтроз".

Журналістка обурена поведінкою Кейт та Вільяма під час подорожі у Нью-Йорк.

"Вони повернулись на Манхеттен, як звичайні мешканці, і їх зустріли менеджер готелю та папараці. Всупереч протоколу, коли вони були на стадіоні London Palladium Royal Box фіксував їхню міміку . Комедіант Джек Вайтхол, казав Кейт, що вона була його першим коханням у школі, і що його матір обожнює її. Яке неподобство. Сподіваюсь наша королева не бачила цього. Тонка межа між зірками та монархами і якщо дивитись на те як поводилися Кейт та Вільям у Нью-Йорку, то можна сказати, що вони перетнули цю межу", - пише журналістка

"Я засуджую принца Вільяма за те, що він наполіг на порушенні протоколу. Він хотів бути одним зі звичайних хлопців. Дні, коли королівська родина була окремо від суспільства, але мала не менше поваги минули. Якщо майбутні король з королевою хочуть зберегти владу вони мають не бути одними зі звичайних хлопців чи дівчат, вони мають бути кращими за них", - закінчила такими словами свій матеріал журналістка.

Зараз ви читаєте новину «Британська журналістка розкритикувала Кейт Міддлтон з чоловіком за поведінку у Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути