неділя, 28 березня 2010 14:20

Вагітна Клочкова пропливає по кілометру щодня

Вагітна Клочкова пропливає по кілометру щодня

Вагітна Яна Клочкова пропливає по кілометру щодня. Про це вона розповіла кореспонденту "Газети по-українськи" після прес-конференції в "УНІАН", де презентувала колекцію дитячих купальників.

"Буває, вдень пропливаю по 2 кілометра. Сина з першого року почну вчити плавати. Коли відчуваю біль у боку, виходжу з басейну. Почуваюся чудово. Дитинка поводить себе спокійно. Ми прислухаємося одне до одного", - розповіла спортсменка.

По "УНІАНУ" дефілює дві дівчини у купальниках і хлопчик у плавках. Клочкова каже, що це її перша колекція. Після пологів займеться підготовкою колекції жіночих купальників. Запитую, як проходить вагітність.

"Синочок поводить себе добре. Ми прислухаємося один до одного, тому обоє почуваємось чудово. Всі мене переконують, щоб народжувала у воді, бо я плавчиня. А я не хочу. Це мій первісток. Боюся експериментувати під час пологів", - каже Клочкова.

Плавчиня вагітна від грузинського бізнесмена Левана Ростошвілі. На Восьме березня він подарував Яні перстень, освідчився у коханні. Плавчиня зізналася, що одружуватися вони з Леваном поки не планують. Подейкують, Леван одружений. Начебто готується розлучитися і переїхати у Київ до Яни.

"Я не хочу про це говорити, - закінчує розмову плавчиня. - Леван досі у Грузії. Приїде на кілька днів у квітні, потім у липні, коли буду народжувати. На пологах присутнім не буде. Я проти участі чоловіка при пологах. Хочу народжувати без Левана. Його підтримка мені потрібна після пологів. Хочу, щоб ми разом виховували нашого сина".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Клочкова пропливає по кілометру щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути