неділя, 01 квітня 2012 14:17

Бар Рафаелі обрала найкрасивішою українкою харків'янку
18

Шоу вели ведучі розважальної програми «Прожекторперісхілтон» Олександр Цекало, Гарік Мартіросян, Сергій Свєтлаков, Іван Ургант та швейцарська модель з російським корінням Ксенія Чумічева
Фото: Фото: Сергій Старостенко
Традиційний вихід в купальниках
Традиційний вихід в купальниках

31 березня в столичній Національній опері України пройшов фінал конкурсу краси "Міс Україна-2012".

Виграла 21-річна Каріна Жиронкіна з Харкова, яка виступала під номером 4. Титул "Першої віце-міс" завоювала 20-річна одеситка Ольга Рубанова №17, а другою віце-міс стала 22-річна Маргарита Іващенко із Севастополя №15.

Третьою віце-міс стала 19-річна Наталя Дунич зі Львова №27.

"Ніхто і ніколи не був ще так близько до перемоги як Оля Рубанова", - жартує зі сцени один із ведучих конкурсу Сергій Свєтлаков.

Разом з ним шоу вели ведучі розважальної програми "Прожекторперісхілтон" Олександр Цекало, Гарік Мартіросян, Іван Ургант та швейцарська модель з російським корінням Ксенія Чумічева. Для гостей заспівали Дан Балан, Віра Брежнева та американський репер Ейкон.

Переможниця Каріна Жирокіна навчається на заочному в Харківській Академії дизайну та мистецтва. Хоче стати дизайнером інтер'єрів.

"В мене нема багатого "папіка", який би мене просунув на цей конкурс. Мій тато, наприклад, працює в будівництві, а мама – манікюрна в салоні краси", - відзначила Gazeta.ua Каріна.

Журі на чолі зі знаменитою ізраїльською топ-моделлю Бар Рафаелі, оцінювало вихід дівчат в стилі Кармен, традиційний вихід в купальниках, вихід у вечірніх вбраннях.

Торішня переможниця конкурсу "Міс Україна" Ярослава Куряча ввійшла в десятку фіналісток на конкурсі "Міс Світу". Він пройшов шостого листопада в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі обрала найкрасивішою українкою харків'янку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути