субота, 25 квітня 2015 09:20

Арсен Аваков розповів, навіщо сину квартира за 4 мільйони гривень

Автор: focus.ua
 

Міністр МВД Арсен Аваков у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів, як його син заробив на квартиру за 4 мільйони гривень.

"Він вважає, що потрібно було придбати це як інвестицію у своє майбутнє життя, в якому буде активний. Я не був проти, а чому ні? В 2005 році, коли я почав займатися державною діяльністю і залишив бізнес, я передав активи сину, тоді ще молодій людині і дружині, тому, коли ви зазирнете у декларації мого сина та дружини, то побачите там значно більше акцій, дивідендів та іншого", - розповів Арсен Аваков.

За словами очільника МВС, про його сина пишуть багато того, чого не було.

"Читав, що мій син був одним з тих, хто влаштовував гонки по одній з центральних вулиць міста, але він не вміє водити авто", - говорить Аваков.

Свою декларацію, в якій зафіксовано 200 000 гривень та 60 тис євро, міністр МВД теж прокоментував.

"Я до 40 років був успішним бізнесменом і дай Бог, щоб у кожного було стільки статків, як і у мене. Я задекларував прибутки від підприємства, яке мені належить у Італії та інші прибутки. Якщо ви думаєте, що міністрам з нашим темпом роботи потрібно багато, то ви помиляєтесь. Є прибуток родини і дай Бог, щоб у всіх було так багато", - сказав Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Аваков розповів, навіщо сину квартира за 4 мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути