четвер, 15 листопада 2012 10:31

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв збираються в ще один медовий місяць

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв збираються в ще один медовий місяць
Закохані в січні поїдуть в Таїланд Фото: GLOBAL LOOK press

Чоловік популярної актриси Анни Снаткіної шоумен Віктор Васильєв розповів, як вони провели весільну подорож на Мальдівах. Однак відпустка виявилася надто короткою, і тепер закохані збираються повторити медовий місяць, відправившись в січні в Тайланд.

Нещодавно Анна Снаткіна і Віктор Васильєв повернулися з чудової весільної подорожі, яку провели на Мальдівських островах. Але, за словами Васильєва, відпочинок був досить коротким і вони навіть не помітили, як настав час повертатися у вогку Москву. Тим не менше у пари залишилися райдужні спогади про дні, проведені на райській природі, про які Віктор Васильєв розповів в інтерв'ю.

"Так співпало, що і я, і Аня у відпустці були зовсім давно. Тож ми обоє були раді, що нам хоча б на десять днів, але вдалося-таки вирватися з Москви, щоб провести медовий місяць на Мальдівах", - поділився Віктор Васильєв .

Шоумен розповів: "Нам хотілося провести цей час тільки вдвох. Більш відокремлене місце, напевно, складно знайти. Ми любителі шопінгу, але там нічого такого не хотілося. Мальдіви справили на нас враження справжнього райського куточка. Ми з Анею жили на одному з крихітних островів, в невеликому бунгало".

Васильєв відзначив дивну особливість: "Там все по парам. Причому не тільки закохані чоловіки і жінки, але і риби, краби, лелеки, кажани. Дуже шкода, що у нас не вийшло через роботу вибратися на більш тривалий термін. Але ми вже вирішили, що повторимо наш медовий місяць "на біс" взимку, в січні. Коли ми тільки познайомилися з Анею, я їй розповідав, що кожен рік відпочиваю в Тайланді. Тож ми вирішили, що другий медовий місяць проведемо саме там. Причому цього разу не будемо ховатися на безлюдному острові. Підемо вже по сходженими мною стежками. Виїдемо відпочивати практично на місяць з холодної Москви".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Снаткіна показала фото з медового місяця

Нагадаємо, весільна церемонія Анни Снаткіної і Віктора Васильєва відбулася в Санкт-Петербурзі 12 жовтня. На урочистості були присутні більше 100 осіб. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками. Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Північної столиці Росії. Віктор Васильєв - петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна і Віктор Васильєв збираються в ще один медовий місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути