понеділок, 07 травня 2012 10:48

Анна Семенович чекає на дитину - ЗМІ

Анна Семенович чекає на дитину - ЗМІ
Артистка знаходиться на 4 місяці вагітності Фото: ИТАР-ТАСС

Відома виконавиця і телеведуча Анна Семенович чекає на дитину. З чуток, артистка знаходиться на четвертому місяці вагітності.

В черговий раз з'явилася інформація, що Анна Семенович вагітна. Якби артистка народжувала з тією ж частотою, з якою подібні новини з'являються в ЗМІ, то співачка давно б придбала статус матері-героїні. Однак на цей раз є підстави вірити цій інформації. Анна впритул зайнялася своїм здоров'ям. І ніяке пояснення, крім вагітності артистки, у її найближчого оточення не знаходиться. Сама ж Семенович всіляко приховує свій цікавий стан, однак відкрито заявляє, що стала з особливою увагою ставитися до свого здоров'я.

Як передає НТВ, вона п'є дорогі вітаміни, які їй привозять із Франції та Швейцарії, і перейшла на фрукти та овочі. Знаменитість обов'язково випиває щодня склянку свіжовичавленого соку. Така турбота про здоров'я і навела близьких до Семенович людей на думки, що вона скоро стане матір'ю. З чуток, артистка вже на четвертому місяці вагітності. Микола Басков і зовсім натякає: Анна Семенович перестала вести з ним передачу, бо в неї скоро весілля.

Нагадаємо, наприкінці березня артистка несподівано залишила передачу "Шлюбне агентство з Миколою Басковим", яку вела разом з "золотим голосом Росії". Тоді Семенович заявила: "Є речі, які стають більш важливими, - це щось особисте, дороге тобі. І цьому особистому хочеться присвячувати більше часу, зберігати його і примножувати. Але постійно перебуваючи на роботі, робити це дуже складно. Тоді й виникає проблема вибору: особисте чи професійне. Я багато разів у своєму житті жертвувала саме особистим. Зараз я розумію, що готова трохи поступитися професійним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Семенович виходить заміж за дуже багату людину

Тоді ж з'явилися чутки, що Семенович зібралася заміж. Законним власником принад артистки стане дуже багата людина, ім'я якого новоспечена наречена ретельно приховує. За деякою інформацією, коханий артистки веде бізнес по всьому світу і досить рідко буває в Москві. Анна вирішила бути частіше поруч зі своїм обранцем і супроводжувати його у поїздках. Саме це рішення і вплинуло на Семенович, яка оголосила про своє рішення піти з телевізійного проекту.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович чекає на дитину - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути