четвер, 24 січня 2013 10:28

Анна Сєдокова показала свої форми в соцмережі

Колишня солістка групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова порадувала публіку черговим, досить відвертим фото. На позаминулому тижні співачка блищала на церемонії вручення премій "Золотий глобус", але тепер її потягло на інтим. І ось Анна показала свої форми у всій красі.

Зараз популярна виконавиця більшу частину часу проживає в Лос-Анджелесі. Там дуже тепло, і дівчина вирішила поділитися сонячним настроєм з шанувальниками. Анна опублікувала фото в купальнику, причому основний акцент на знімку зроблений на бюст. "#California # girl", - підписала знімок співачка. І зрозуміло, фотографія заслужила майже загальне схвалення підписчиків Анни.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ганна Сєдокова ледь не зірвалась з обриву на машині

Раніше виконавиця помітила, що її висока популярність в соцмережах обумовлена не в останню чергу публікацією подібних відвертих знімків. У той же час багато блогерів вважають, що у екс-солістки "ВІА Гри" надто багато фотографій, на яких вона позує в негліже. Сєдокова ж пояснила, що знаходить дивним той факт, що коментатори в її Instagram намагаються присоромити співачку за подібні знімки. При цьому Ганна помітила такий парадокс: її фото з квіточкою може набрати близько 2000 лайків, а фото в спідній білизні - практично 6000.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова показала свої форми в соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути