вівторок, 14 травня 2013 11:16

Анджеліні Джолі відрізали груди через ризик раку

Анджеліні Джолі відрізали груди через ризик раку
Анджеліна ДжоліФото: GLOBAL LOOK press

Відома голлівудська актриса, цивільна дружина актора Бреда Пітта і багатодітна мати Анджеліна Джолі зробила зізнання, котре шокувало її численних шанувальників. 37-річна артистка зізналася, що видалила груди через високий ризик розвитку раку.

Справа в тому, що у віці 56 років, після десяти років безплідної боротьби, від раку молочних залоз померла мати Анджеліни Джолі. Після медичного огляду з'ясувалося, що і сама актриса є носієм "ракового" гена BRCA1.

"Мої лікарі з'ясували, що у мене 87% ризик розвитку раку молочної залози і 50% - яєчників. Як тільки я про це дізналася, то вирішила не зволікати ні секунди і звести до мінімуму можливість захворювання. Я прийняла рішення зробити подвійну мастектомію. Я почала з молочних залоз, тому що в цьому випадку ризик захворювання був вищий, і операція на яєчниках більш складна ..." - зізналася Анджеліна Джолі.

За словами актриси, в кінці квітня вона закінчила всі необхідні медичні процедури, які тривали в цілому три місяці. Весь цей час Анджеліна працювала, тому ніхто навіть не здогадався, через які труднощі довелося їй пройти. Після видалення молочних залоз лікарі підтвердили, що ризик розвитку раку у артистки знизився до 5%.

"Я хотіла розповісти все це, щоб донести до інших жінок, що рішення зробити мастектомію далося мені дуже нелегко, але я дуже рада, що все ж зробила це. Тепер я можу сказати своїм дітям, щоб вони не боялися - вони не втратять мене через рак", - пояснила Анджеліна.

Як зазначила актриса, її цивільний чоловік Бред Пітт і їхні шестеро дітей: 11-річний Меддокс, дев'ятирічний Пакс, восьмирічна Захара, шестирічна Шайло і чотирирічні близнюки Вів'єн і Нокс підтримували її як могли.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліна Джолі не приховує свою сивину

"Відрадно, що вони приймають мене в будь-якому стані ... Вони спокійно дивляться на мої маленькі шрами. Крім того, що у мене тепер немає молочних залоз, в усьому іншому я все та ж - я просто мама. І вони знають, що я їх дуже люблю і зроблю все, щоб бути поряд з ними так довго, як тільки зможу ... Мені пощастило, що поруч зі мною така людина, як Бред Пітт, - люблячий і розуміючий. Він не залишав мене ні на хвилину! Навіть у такій непростій ситуації нам вдавалося знайти моменти, щоб посміятися", - поділилась голлівудська діва.

У кінці статті, опублікованій в одному з найбільш іменитих американських видань, Анджеліна Джолі заявила, що, незважаючи на перенесену процедуру видалення грудей, все одно відчуває себе неймовірно жіночною. Тепер замість грудей у ??неї імплантати, які надають їй впевненості у своїй красі. Крім того, вона звернулася до всіх жінок пройти обстеження, щоб виявити схильність до недуги, а якщо у деяких є така небезпечна спадковість, негайно вжити всіх можливих заходів, щоб запобігти розвитку раку.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліні Джолі відрізали груди через ризик раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути