пʼятниця, 23 травня 2014 15:50

Анджеліна Джолі порадила зірковим матусям не жалітися на життя

Автор: Reuters
 

Мати шістьох дітей голлівудська акторка Анджеліна Джолі порадила зірковим матусям не робити з виховання дітей катастрофу.

У інтерв'ю виданню New York Daily News акторка сказала, що вона рада мати більше підтримки, ніж можуть собі дозволити інші звичайні матері.

"Я не мати-одиначка, яка працює на двох роботах щодня", - сказала акторка, - у мене більше підтримки, ніж у інших матерів. Я можу дозволити собі будинок, їжу та медичну допомогу".

Анджеліна Джолі розповіла, що Бред Пітт підбирає зйомки так, щоб це було зручно для їхнього сімейного графіку.

"Коли я відчуваю, що працюю забагато, я роблю менше, якщо можу. І тому мені рідкісно пощастило, що я не повинна після однієї роботи йти на іншу. Я можу проводити час з родиною, коли вона цього потребує", - сказала Анджеліна Джолі.

"Я думаю такі жінки як я не мають жалітися на життя, адже у нас є все, щоб полегшити нашу долю. Враховуючи багатьох людей, які страждають і не мають фінансової стабільності, підтримки та виховують дітей самотужки. Це важко", -говорить Джолі.

Нагадаємо, нещодавно акторка Гвінет Пелтроу пожалілася, що мати акторську кар'єру і виховувати дітей одночасно важче ніж мати 5 чи 9 робіт.

"Це не така робота, коли працюєш у офісі і робиш все зранку, а ввечері приходиш додому. Коли ти знімаєшся вони тобі кажуть: "Ти маєш поїхати у Вісконсін на два тижні". І ти працює по 14 годин на день і ця частина найважча", - сказала Гвінет Пелтроу.

Після цих слів на Гвінет Пелтроу посипалася критика, на що зірка відповіла, що її слова просто вирвали з контексту.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі порадила зірковим матусям не жалітися на життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути