субота, 13 грудня 2014 16:19

Андрій Цар розповів про розлучення зі Світланою Лободою

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Танцівник Андрій Цар та колишній чоловік співачки Світлани Лободи назвав свою причину їхнього розлучення, хореограф дав інтерв'ю в передачi "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Був період, коли ми йшли нога в ногу і розуміли один одного, потім прийшов період, коли все почало йти у різні боки, що стосується розмово про "заробляли", то скільки заробляємо стільки заробляємо", - сказав Андрій Цар.

За словами хореографа вони зі Світланою прижили щасливе життя.

"В першу чергу вона жінка, кохана жінка. У нас не було цього "Світлана Лобода вдома". Вдома вона любляча дружина, коли почало закінчуватися це абсолютне взаєморозуміння ми абсолютно це зробили мирно, ми дуже гарно спілкуємося зараз. у нас не має ніяких конфліктів. Ми прожили нереально гарне життя, нереально щасливе, все це очевидно. У нас народилася нереальна дитина Євангеліна, ми на неї дивимося і всміхаємося. Воно того варто: все інше це емоції, якщо ми не змогли розібратися з якимись емоціями то це важливо зрозуміти, їх не треба колупати, ми просто їх відпустили", - говорить Андрій Цар.

Танцівник зазначає, що вони продовжують зі співачкою разом виховувати доньку.

"Я кожен день приїжджаю до дитини, ми постійно бачимося і все найнеобхідніше, все я що можу робити роблю, це найголовніша моя мета", - сказав Андрій Цар.

Не дивлячись ні нащо, танцівник бажає Світлані Лободі щастя та кохання.

"Я дуже хочу, щоб вона відчула ще більшу любов - це радість рух, це найбільша енергія, яка рухає людиною", - сказав хореограф.

Нагадаємо, Андрій Цар та Світлана Лобода розійшлися після 5 років подружнього життя.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Цар розповів про розлучення зі Світланою Лободою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути